пʼятницю, 1 лютого 2019 р.



Тісна співпраця з ДДАЕУ

2 березня в ордена «Знак Пошани» вищому професійному училищі №75 відбулася чергова зустріч з інженерно-педагогічними працівниками ДДАЕУ з нашими студентами які в цьому році закінчують навчальний заклад.
В ході зустрічі кандидат технічних наук доцент Кошулько Віталій Сергійович, розповів про Дніпропетровський Державний Аграрний Університет, які спеціальності та професії можливо отримати по його закінченню та умови вступу до навчального закладу. Дав повні відповіді на запитання наших студентів.
До наших учнів звернувся доцент кафедри «Сільськогосподарські машини» Теслюк Геннадій Володимирович, який розповів про життя кафедри. Розповів про подальшу роботу випускників ДДАЕУ в межах нашої Держави та за кордоном.
Працівники ДДАЕУ провели з нашими учнями пробні вступні випробування, результати яких за бажанням можуть бути враховані при вступі до університету. Такі плідні зустрічі в нашому навчальному закладі стали традиційними, це дає змогу нашим студентам краще ознайомитися з вищими навчальними закладами та методикою вступу до них та визначитись з подальшим обранням професії.

1 коментар:

  1. "Коли мене познайомили з паном Лі Беном (Кредитним директором), я виходив на ринок як перший покупець житла. Мої потреби були дещо іншими, і у мене було багато запитань, перш ніж він надіслав мені мій лист попереднього затвердження , він покликав поговорити зі мною про те, що це означає і що може змінитися. Він зробив мене доступним майже будь-якої години за допомогою електронної пошти та текстових повідомлень, був дуже чуйним та обізнаним. Він також дуже прямий, я пояснив йому, якими були мої очікування щодо часу закриття та інших деталей. Він сказав, що виправдає ці очікування, але перевершив їх. Я так швидко закрив ріелтора, і продавець, звичайно, був у захваті від цього. Але як покупець я оцінив, що я пройшов цей процес коротко, але ретельно. Від попереднього затвердження до закриття - подорож була такою безшовною, і я вважаю себе щасливчиком, бо чув історії жахів про Інтернет. Я рекомендую контактну електронну адресу офіцера з питань кредитування Бен Лі: 247officedept@gmail.com & Whatsapp Номер: + 1-989-394-3740 кожному, хто шукає позику на будь-якому ринку. Все оброблялося в електронному вигляді доцільно та надійно.

    ВідповістиВидалити