понеділок, 6 лютого 2017 р.

ВЗАЄМОВИГІДНА СПІВПРАЦЯ
Сучасне сільгоспвиробництво потребує впровадження новітніх технологій вирощування сільськогосподарських культур. У всіх сільгосптовариствах району оновлюється машинно-тракторний парк. 
Не є винятком і ТОВ «Родина». Останнім часом у товаристві придбали чимало нової сільгосптехніки: комбайни «Джон Дір», «Клаас», які укомплектовані жатками для збирання зернових культур, бурякозбиральний комплекс «Марал» тощо. Купили і потужні трактори «Джон Дір» та імпортний причіпний інвентар до них – оборотний плуг, сівалки точного висіву «Грейн Плейн», «Массей Фергюсон». Є у господарстві нові імпортні обприскувачі «Berthoud» та «Concorde», комбінований зерновий агрегат та інша техніка.
Отже, як бачимо, час вимагає підготовки висококваліфікованих механізаторів, які зможуть досконало володіти цією технікою. Керівники товариства надати можливість учням ВПУ №75 пройти курс навчання для роботи на новій сільськогосподарській техніці.
Нещодавно учні училища зі своїми викладачами побували у ТОВ «Родина». З ними зустрівся виконавчий директор О. В. Кузьменко, який коротко розповів про господарство, виробництво. Головний агроном товариства  провів для учнів цікаву, пізнавальну екскурсію, під час якої ті мали можливість подивитись на нову техніку. До речі, в училищі багато учнів навчаються за направленнями саме з цього товариства.

Педагогічний колектив, майстри, учні ВПУ №75 щиро вдячні керівникам ТОВ «Родина» за взаємовигідну співпрацю, за те, що з розумінням ставляться до питання підготовки механізаторських кадрів для роботи у сільськогосподарському господарстві.

1 коментар: